Som återförsäljare av hhp’s andullationsmadrass hjälper jag dig som kund hela vägen från din fundering till att du bestämt dig. Vi har även lösningar för hur du kan ordna med finansiering av produkten – leasing, hyra eller köp. Dessutom får du självklart undervisning i hur enkelt andullationssystmet kan användas!
Vill ni ha en kostnadsfri demo?

Produkten är både uppfunnen och tillverkas i Tyskland. Den kom till Sverige hösten 2013 och har fått ett varmt välkomnande med många nöjda användare. På mässor möter vi besökare som ständigt återkommer till vår monter! Och de blir fler och fler.

Du kanske är en privatperson, ett företag, en klinik, en vårdcentral, ett sjukhus, ett hälsohem, ett gym, ett spa, en frisör, ett köpcentra, en skola.. eller något annat. Denna medicinska produkt skapar vibrationer som tillsammans med infravärme ger en förbättrad cirkulation på både blod och lymfa. Dess främsta kända egenskap är smärtlindring och avslappning.

Muskelspänningar kan ge upphov till mängder av olika smärtområden. Andullationsmadrassen är mycket effektiv för att lindra smärta och öka rörligheten. Den gör även gott för stressade personer då 30 minuters behandling bidrar till att lugna själen och tankarna.

Nu finns även andullationsmadrassen med tillhörande bänk för uthyrning

Titta gärna in på hhp’s egen hemsida www.hhpsverige.se så hittar du under fliken för ”Lindra besvär & smärta” mängder av situationer i människokroppen där andullation har visat sig vara mycket effektiv! Där står även mer om hästtäcket.På min mottagning finns ett andullationssystem och du är välkommen hit på besök! Läs mer…

Företag: Behöver din personal lindra smärta? Allt från stillasittande till hårt och tungt arbete kräver muskelarbete och det är vanligt med förslitningsskador. Hjälp din personal att hålla sig i god form med så lite smärta som möjligt, släppa på muskelspänningar och reducera stresskänslan. Det kan vara en lösning för att få en friskare personal.

Klinik/gym/spa/skola och dylikt: Ett suveränt komplement till den verksamhet som redan är etablerad. På klinik/spa kan andullationsbehandlingen hjälpa till både före och efter en behandling. På gym är den till stor nytta både som uppvärmning för muskler och efter träning som återhämtning. På skolor är det inte bara personal som kan ha nytta av andullationen utan även eleverna.

Golfklubb: Underbart och uppskattat av både personal och medlemmar / gäster. Det går att köra 15 minuters uppvärmningsprogram innan golfrundan och 15 minuter återhämtning efteråt. Och att använda den medföljande fotplattan med inbyggd infravärme efter en 18-hålsrunda för trötta fötter är mycket uppiggande. Dessutom rogivande för det mentala tillståndet, då prestation kan skapa trassel i tankebanorna, och kroppen.

Privatperson: Tänk så skönt att veta att hemma finns en 24-timmars terapeut som hjälper till med avslappning, smärtlindring, sömnproblem, diskbråck, viktproblem, återhämtning med mera. Och då släkt och vänner, grannar och träningskompisar kommer på besök kan du erbjuda dem en behandling innan maten 🙂

Hästägare: Visste du att hhp även har ett hästtäcke med andullation? Detta täcke är flitigt använt i Tyskland och fler europeiska länder, och det finns även hos några stall i Sverige! Täcket förbättrar blodcirkulationen i den djupa muskulaturen, stimulerar lymfsystemet och ökar prestationen. Bra att använda innan arbete med hästen och efteråt med snabbare återhämtning och utrensning av slaggämnen. Minskad stelhet och ömma muskler.