Företaget startades för över 20 år sedan och produktens säkerhet är mycket hög. Hela processen med att framställa produkten går under sträng bevakning och produkternas slutresultat uppfyller alltid högsta krav och standard. 

PM-International (FitLine) har utvecklat ett näringstransportkoncept, så kallat NTC, där näringen kommer till celler där den behövs, när den behövs, i den form som cellen är beredd att ta emot den i, biotillgänglighet. Produkterna består av frukt och grönsaker och ger kroppen förutsättningar att i möjligaste mån stödja självläkningen. Företaget är familjeägt, kombinerar holistiskt koncept med högsta kvalitet på ingredienser och professionella tillverkningsprocesser.

Enklaste sättet att tillföra de viktiga näringsämnena är genom att abonnera på ett cellnäringsset bestående av följande 3 produkter. Basics, Activize och Restorate. Abonnemanget löper i 3-månadersperioder. På detta vis förser du dig med det dagliga grundbehovet av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen. Dessutom hjälper det till att bidra till normal syra/bas metabilism, skyddar cellerna mot oxidativ stress, tillför viktiga enzymer och stärker immunförsvaret.

Min shopsida för FitLine heter: 6070845.well24.com Klicka för att komma direkt till produkterna. Där kan du första gången skriva in dig som Ny kund och då blir det lätt att handla. FitLine har mängder av effektiva produkter. Vill du ha från 20% rabatt på produkterna, behöver du ha ett abonnemang (löptid i 3-månaders intervaller). Kontakta mig så löser vi det.

Du tar en ”morgondrink” bestående av 1 påse Basics och 1-3 skopor Activize. Dessa finns också färdigblandade i portionspåsar, kallas Powercoctail. Toppenbra att ha med på resan!

”Kvällsdrinken” är 3 skopor Restorate. Finns också i portionspåsar.

Skoporna ligger i respektive burk. Produkterna finns i lite olika varianter, ex vis med stevia eller i sensitive version. Företaget har även andra produkter av mycket hög kvalitet.

För att få ett abonnemang behöver du kontakta någon som själv är sk Teampartner. Jag är det (mitt Teampartnernummer är 6070845) och hjälper dig gärna med detta. Vill du även att jag/vi kommer och håller en presentation hemma hos dig eller på företaget så går det alldeles utmärkt.

Ett abonnemang kostar 912 kr per månad. Vill du veta hur du kan få lägre kostnad för ditt abonnemang?

Ring så berättar jag merFöretaget har fler möjligheter om du också vill jobba med detta! Mitt tfn nr 0709-113015.